Recomandari pe luna in crestere

Dragii mei, pana in 28 martie, Luna se afla in crestere si nu sunt planete retrograde pe cerul astral!!!!!

Energia este in crestere, este o oportunitate sa faceti o schimbare in viata voastra, deci, fiti activi, si insistati pentru a demara actiuni si activitati noi, insistati acum sa va atingeti obiectivele.Este timpul potrivit pentru diverse activitati si pentru noi inceputuri.Afacerile incepute acum au mari sanse de reusita.

Actiunile intreprinse acum au mari sanse sa mearga mai departe, chiar daca drumul va fi modificat pe parcurs, ele au un motor excelent.

In aceasta perioada de timp totul se asimileaza mai bine de la informatie pana la alimente, dar organismul are tendinta sa retina mai multa apa ca de obicei. Corpul absoarbe mult mai bine energiile si substantele vindecatoare, dar si pe cele nocive.Deci, atentie otravurile au mai mare efect ca si intepaturile de albine, exista riscul de ingrasare, acumularile de apa din organism sunt mai greu de eliminat.

Este momentul sa ne manifestam creativitatea si bucuria de a trai, asa ca, astazi va propun o provocare: haideti sa facem ceva pentru noi, pentru sufletul nostru, ceva care sa ne bucure, ceva care sa ne aduca chef de viata, sa iesim din clasicele scheme ca viata este grea si ca doar unii reusesc. Haideti sa punem bazele unui nou eu, la care fiecare dintre noi sa lucreze cu cea mai mare bucurie si determinare!

Se face mai usor:

Tonifierea si fortificarea organismului

Alimentarea cu energie vindecatoare a diferitelor organe

Tratarea dintilor, dar fara extractii

Remedierea simptomelor de deficienta

Daca se doreste cresterea in greutate se mananca mai mult. Cand Luna este in crestere, mineralele si vitaminele sunt mai rapid absorbite de organism, deci, daca suferiti de anemie se recomanda sa incepeti tratamentul in aceasta perioada.

Sunt propice activităţile intelectuale, se reţine totul mai uşor, nu este foarte eficientă curăţenia, pentru că praful se depune mai uşor în această perioadă. Creste capacitatea de asimilare a informatiei – buna pentru examene sau negocieri.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website