Sa fim atenti la constientizarile care pot aparea in urmatoarele 2 saptamani

Dragii mei, pana catre sfarsitul lunii aprilie ne aflam intr-o perioada  de luat decizii şi de dat la o parte tot ceea ce nu-şi mai are locul în viaţa noastră. Închidem drumuri care nu s-au dovedit benefice, renunţăm la persoane care nu-şi mai au locul în viaţa noastră, luăm decizii de a ne schimba locul de muncă, de a ne muta, de a renunţa la un obicei care nu mai este benefic etc.

Este important ca toate aceste decizii pe care le luăm să fie luate cu calm şi detaşare, dar cu fermitate.

Este o perioada de vindecare, iar  vindecarea se manifestă prin renunţarea la tot ceea ce nu ne mai este folositor şi care, dintr-un motiv sau altul, mai bine spus din lipsă de curaj, a rămas în viaţa noastră. Este momentul să le dăm la o parte pentru că rolul lor de lecţie, pentru noi, s-a încheiat şi a le păstra în continuare înseamnă ataşament şi nu ne face bine.

In luna aprilie să fim atenţi la conştientizări şi revelaţii, care apar tocmai din înţelegerea profundă şi pe toate palierele vieţii noastre.

Să lăsăm energia creativităţii de astăzi să ne modeleze viaţa, aşa cum este mai bine pentru fiecare dintre noi.

Atunci când nu avem chef să facem ceva, ar fi bine să stăm puţin şi să ne analizăm şi să vedem dacă este vorba de chef sau cumva, în spate se ascunde lipsa de curaj, de a iesi din zona de confort, de a ne indrepta catre ceva nou .

Curajul  este mai degrabă despre decizia noastră de a ne schimba, de a trece peste tiparele şi schemele în care am stat până acum, de a renunţa la obiceiurile pe care le-am avut ani la rând, pentru că, de fapt, este curajul de a ieşi în afara ţarcului nostru zilnic, cel căruia îi învăţasem fiecare colţ şi eram fericiţi că ne aşa de familiar, dar care nu mai duce nimic nou şi, mai rău, nu ne ajută să evoluăm, pentru că nu ne mai provoacă.

Soarele, Venus si Mercur in Taur formeaza conjunctii cu Uranus in Taur. Aceste configuratii astrale ne provoaca sa iesim din zona de confort, sa facem altfel lucrurile. Sa initiem acele schimbari care presupun tipare noi, obiceiuri noi, probleme noi, dar şi soluţii noi. În viaţa reală, toate acestea se pot traduce prin schimbarea stilului de viaţă, a dietei, a programului zilnic, a locului de muncă, a oraşului sau chiar ţării în care trăim etc. Poate este nevoie să spunem altei persoane lucruri pe care am vrut să le spunem de mult şi nu am avut curaj. Poate este nevoie să ne recâştigăm respectul celor din jur, iar pentru acest lucru este nevoie să ne schimbăm atitudinea. Poate este nevoie să ne schimbăm domeniul de activitate şi suntem nevoiţi să mergem din nou la şcoală, chiar dacă nu mai avem 20-30 de ani. Suntem dispuşi să facem aceste schimbări? Avem curajul să ni le asumăm? Ce anume ne ţine să nu le facem? Ce ne ţine să stăm în ceea ce suntem acum şi să nu schimbăm nimic, cu toate că simţim că a venit momentul schimbării?Ne aflam cu Luna in crestere pana in 27 aprilie, deci orice schimbare este bine venita, sau putem fi luati prin surprindere de schimbarile care apar in viata noastra independent de vointa noastra.

În final, contextul astral ne provoaca  să ne adaptăm permanent schimbărilor, fără a rămâne cantonați în tipare şi scheme.

Să avem curajul să facem astazi, schimbarile pe care le dorim, sa nu asteptam ca viata sa ne oblige la schimbare prin evenimente mai putin placute,  să ne mişcăm şi să evităm astfel lenea şi comoditatea să se manifeste.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website