Saturn in Varsator, in mers direct

Dragii mei, in 11 octombrie, Saturn, planeta profesor, isi reia mersul direct in Varsator. Cu Saturn staționând direct, probabil că sunteti mai realisti si mai constienti despre posibilitatile voastre reale si ce trebuie sa faceti de acum incolo. Blocajul care v-a fortat sa incetiniti inca din 23 mai 2021 va avea tendinta sa se estompeze in data de 11 octombrie, cand Saturn isi reia parcursul direct prin Varsator permitandu-va sa va luati viata in maini, sa initiati actiuni si activitati .
Saturn in mers direct nu inseamna ca scapati de obligatii si responsabilitati, inseamna ca exista mai putine blocaje si limitari in demersurile voastre.

Retrogradarile sunt perioade de reflecție, de refacere, revizie, renovare, imbunatatire, corectare.Un timp favorabil de a privi inapoi si de a face un bilant. Cu Saturn in mers direct in Varsator nu mai trebuie sa priviti in oglinda retrovizoare.Puteti merge mai departe sa initiati actiuni noi, sau sa puneti in aplicare obiectivele pe care vi le-ati propus in perioada retrogradarii lui Saturn in Varsator , dar puteti face acest lucru cu bucurie, fara restrictii si obstacole daca ati reusit sa extrageti lectiile karmice aduse de Saturn retrograd , 23 mai-11 octombrie.

Lecția karmică pe care fiecare dintre noi  a trebuit sa o invatam cu Saturn in mers retrograd in Varsator este cum te raportezi tu ca individ la societatea in care traiesti.  Trebuie sa devenim constienti ca facem parte dintr-o societate, dintr-o comunitate si ca modul in care gandim si ne comportam afecteaza comunitatea respectiva .

Saturn in Varsator ii rasplateste pe cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire. Solutiile la problemele voastre le gasiti prin renunatarea sau remodelarea vechiului mod de gandire si de viata, bazat pe separare, concurenta, incapatanare, discriminare. Saturn in Varsator va rasplateste daca sunteti altruisti si respectati interesele celor din jur, daca in dorinta voastra de realizare personala, va pasa si de ceilalti.

Când faceti ceea ce doreste Saturn in Varsator atunci puteti avea parte de realizari si reusite pe termen lung si mai mult va puteti bucura de creatiile voastre.
Vă încurajez în acest moment, indiferent unde locuiți pe Pământ, să fiți recunoscători pentru ceea ce ați învățat in perioada 23 mai 2021-11 octombrie 2021 și sa incercati sa va priviti interesul personal in functie de interesul colectiv. Recunoștința este mai importantă ca niciodată.

Trimiteti un gand bun, de pace, iubire si generozitate catre toti locuitorii planetei. Va recomand sa dati o mana de ajutor tuturor celor care sufera astazi pe planeta Pamant de pe urma pandemiei sau a altor incercari: un gand bun, un sfat, un ajutor banesc, sunt vitale pentru acesti oameni care au fost prinsi in aceasta karma colectiva.

Va multumesc si va iubesc!!!!!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website