Saturn si Jupiter la gradul anaretic 29 Capricorn

Dragii mei, gradul 29  este ultimul grad al unui semn zodiacal si poate exista un real sentiment de urgenta pentru a finaliza actiunile incepute in trecut, poate fi un punct de alegeri, dificultati sau criza.Are o semnificatie karmica foarte mare.Acesta inseamna sfarsitul unui ciclu personal in care putem suferi schimbari fie ca vrem, fie ca nu. Putem ajunge la sfarsitul unui mod de a fi si ne mutam pe o alta vibratie, o schimbare completa de directie. Uneori aceasta schimbare este in afara controlului nostru, dar schimbarea trebuie sa se intample.

Saturn va fi la 29  grade Capricorn în perioada 7-17 decembrie, iar Jupiter va fi la 29  grade Capricorn în perioada 14-19 decembrie.

Gradul 29  ne face să ne simțim puțin scăpați de sub control. – ceea ce înseamnă că am atins un moment critic de cotitură,  și s-ar putea să ne simțim copleșiți – știm că trebuie să mergem într-o nouă direcție. Soarta este în joc aici și această nouă direcție trebuie să aibă un sens mai mare și un scop mai înalt și să ne îndrepte spre  fraternitate, unitate, libertate și dreptate – pentru toată lumea – pe măsură ce planetele trec in Varsator.   Deci, pot exista întrebări în legătură cu angajamentele noastre sau, și, mai bine, oportunități de a le reîmprospăta! Nu este momentul să fim mândri sau încăpățânați, ci un moment de a ne susține angajamentele într-un mod mai fidel, pentru a crea ceva mai autentic – ceva care ne hrănește vitalitatea și sănătatea emoțională.Să trecem de fricile și anxietățile care ne țin înapoi (Saturn), să fim deschiși cu privire la visele noastre și viziunea noastră pentru viitor (Jupiter) și să stabilim obiective pentru binele nostru, dar si pentru binele comunitatii in care traim, obiective care servesc evolutia spirituala.  Știi ce se întâmplă când iti asumi obiective care servesc binele tuturor? Tot cerul și pământul se mișcă pentru a le susține … sa devenim mai intelepti, mai intelegatori si mai toleranti fata de cei care au stiluri de viata diferite .

Saturn si Jupiter la gradul anaretic 29 Capricorn ne cheamă la o redefinire a scopurilor noastre, în sensul că este nevoie să ne raportăm la aceste obiective dintr-o perspectivă mult mai înaltă.

De exemplu, este normal să ne dorim bani, dar este nevoie să avem şi un scop spiritual în spatele dorinței noastre, pentru că în acest fel putem să comunicăm mult mai bine Universului dorința noastră. Dacă în spatele acestei dorințe a noastre de a câștiga bani ne-am concentra, de exemplu, pe a ajuta pe alții, fie pe partea de sănătate, fie pe partea spirituală, sau să îi ajutăm în modul în care ne pricepem noi astfel încât să ne și facă plăcere să facem acel lucru, atunci suntem pe direcția cea bună.

Dacă astăzi simţim o anumită tristeţe în interiorul nostru, fără a avea un motiv anume, înseamnă că de acolo, din interiorul nostru, primim mesaje că este nevoie să ne deschidem mai mult către iubire.

A avea curaj şi a intra în zona iubirii, mai ales în aceste vremuri în care suntem tentaţi să rămânem în zona controlului, a minţii, înseamnă un mare pas pe care îl putem face, iar recompensa este una pe măsură.

 Saturn la gradul anaretic 29 în semnul Capricornului poate fi și ca un ultimatum. În perioada aceasta de criză, dacă vrem să supraviețuim și să nu avem pierderi mari, avem nevoie de disciplină personală, de limitare, de a ne supune unui regulament sau unei autorități, de a învata să trăim cu strictul necesar, să ne descoperim , răbdarea și de ce nu, priceperea într-un domeniu. Și să ne dăm seama  că nu putem controla nimic cu adevărat si ca trebuie sa acceptam ceea ce vine spre noi ca fiind o oportunitate de crestere si evolutie.

Jupiter la gradul 29 Capricorn, poate insemna sfarsitul unei credinte, al unei convingeri pe care am avut-o. Poate ca sistemele vechi de credinta si filozofiile nu mai servesc unui scop constructiv si ar trebui sa renuntam la ele sau sunteti fortati sa o facem. De asemenea este posibil sa se incheie o calatorie de autocunoastere, inspirand schimbari mari in conceptiile despre viata si idealuri.

Jupiter in Capricorn la gradul 29  poate indica sfarsitul unei credinte, iar modul de a intelege lumea va afecta in primul rand statutul social si cariera.

In aceste periode putem fi predispusi  la schimbari și crize, indică o etapa de viata care se apropie de sfarsit, actiuni care se finalizeaza,  talente pe care le-am folosit intr-un anumit mod și acum este timpul pentru o inițiere superioară.

S-ar putea să simtim o tendință spre introspecție și s-ar putea să ne găsim, de asemenea, în căutarea unei noi înțelegeri a ceea ce s-a petrecut până acum în viețile noastre.

Acum este momentul perfect pentru a ne reaminti că, indiferent ce a venit în ultimele luni,  există frumusețe în toate lucrurile, atâta timp cât suntem dispuși să o găsim.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website