Sfaturi utile la Eclipsa de luna in Taur, 19 noiembrie 2021

Eclipsa de luna este un timp pentru eliberare – este un timp pentru a contempla la  viața noastră și la ceea ce trebuie sa imbunatatim. Acesta este cel mai bun moment pentru a da drumul la tot ceea ce nu vă servește. Este timpul să vă curățați mintea, corpul și sufletul, deoarece energiile unei eclipse de luna sunt  de cateva ori  mai puternice decat ale unei luni pline.

Ritualurile, afirmatiile pozitive, rugaciunile sunt mai puternice inaintea unei eclipse si au efect maxim. De asemenea, Eclipsa de luna este momentul cel mai favorabil pentru o baie de curățare energetică.  Este un moment perfect pentru a-ți consolida puterea interioara și pentru a te îngriji de corp și minte.

Inaintea  unei Eclipse de luna este perioada cea mai favorabila sa exersezi iertarea de sine pentru ceea ce trebuie sa eliberezi. Scrie ce vrei sa eliberezi apoi arde hartia.

De asemenea, scrie pe o hartie pentru ce esti recunoscator, pentru a-i reaminti subconștientului că există bine în viața ta, iar eliberarea este utilă și sănătoasă. Si cel mai important…da drumul la tot ceea ce nu iti mai foloseste.

Este timpul să ne gândim la modul în care ne putem transforma și îmbunătăți pe noi înșine, sănătatea noastră, corpul, mintea noastră și, cel mai important, spiritualitatea și esența noastră sufletească.

O eclipsa de lună  aduce un flux de energie spirituală asupra noastră și ne permite să ne concentrăm asupra transformării, este un moment de constientizare profunda a ceea ce esti si a ceea ce trebuie sa faci. Dacă nu suntem pregătiți sau deschiși să primim această energie (și să o acceptăm), daca mintea si sufletul nostru sunt inclinate catre tristete sau negativitate informatiile percepute vor lua o coloratura puternic negativa.

O Eclipsă lunară are de zece ori potențialul Lunii pline și deseori ne trimite pe  o cale(uneori independent de vointa noastra) care ajută la accelerarea călătoriei sufletului nostru.

Este posibil să primim câteva vești că ceva din viața noastră se apropie de sfârșit, sau este posibil să aflăm că suntem chemați să eliberăm și să dăm drumul la ceva ce credeam cu adevărat că ne servește.

Poate că ne-am gândit să mergem într-o singură direcție, dar de multe ori vine o Eclipsă pentru a dezvălui o cale cu totul nouă, ne trimite pe un alt drum, un drum pe care pana atunci nu l-am prevazut.

Fii pregătit să renunti la ceva pentru a obtine ceea ce iti doresti. Daca ai nevoie de haine noi, atunci trebuie sa iti faci curat in dulap, sa  scapi de vechituri, noul vine numai atunci cand scapi de vechi.

Mai întâi trebuie să vezi prosperitatea în imaginația ta, sa simti ca ai deja acel lucru. O persoană poate atinge prosperitatea prin energia gândirii, intuiției și imaginației sale.

Extindeți mintea pentru a vedea bogăția în alte moduri.In cele din urma legea prosperitatii este legea iubirii. Rezoneaza cu vibratia iubirii si esti infinit de prosper. Acest lucru inseamna sa iubesti ceea ce faci, familia, prietenii, cine esti,  planeta, Universul. Gaseste ceva si orice sa iubesti. Cu cat iubesti mai mult, cu atat iti cresti nivelul vibrational. Cu cat nivelul vibrational este mai ridicat cu atat mai mult, in mod natural, vei fi in ton cu vibratia prosperitatii, dar sa nu fi surprins daca descoperi ca tot ce ai nevoie este iubirea. Pentru ca iubirea este tot ce ai nevoie oricum.Daca te afli pe vibratia iubirii neconditionate poti atrage tot ceea ce iti doresti.

Elibereaza-te de tot ceea ce  iti  împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.

Elibereaza-te de toate tiparele mentale negative legate de bani, prosperitate.
Recunoaste sănătatea ca prima bogăție a vietii tale si multumeste Divinitatii pentru ceea ce ai deja.
Utilizeaza averea și resursele tale pentru a-i ajuta pe ceilalti să-si îndeplineasca obiectivele și visele, deoarece aceasta generozitate se va intoarce la tine inzecit. Poti face acest lucru sub forma de sponsorizari sau donatii.

Dacă dai ceva, se întoarce la tine. Când primești ceva, este foarte bine să împarți cu cei din jur. Dacă ai primit un dar ar trebui sa il valorifici pentru binele tau si a celor din jur. Trebuie să te bucuri de daruri, astfel vei atrage și mai multe beneficii în viața ta.

Universul își va lua mereu zeciuiala. Aceasta este doar o lege de recunoștință față de sursa de sprijin – 10% din tot ceea ce ai. Niciodată nu știi cum se vor întoarce zeciuielile tale.  Zeciuiala poate veni și sub forma reconcilierii cu cineva, dobândirea de noi prietenii, recuperări, etc. Zeciuiala o platesti fie va vrei, fie ca nu, prin diverse evenimente care apar in viata ta si necesita cheltuieli obligatorii.

Dacă nu poți ierta oamenii, nu poți accepta bogăția. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și găsește un loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative, care îți devorează sufletul și nu îți dau pacea minții.

Mintea noastra tinde sa se uite catre ceea ce lipseste si acest lucru ne pune in rezonanta cu deficitul, dar tu nu esti mintea. Poti face o alegere constienta de a plasa constiinta in abundenta ce se afla deja in viata ta – chiar acum – in lucruri cum ar fi aerul, apa, natura, iubirea, bunatatea, intelepciunea. Gandindu-te ca ai adundenta aerului care dureaza toata viata si ai iubire nelimitata de oferit, poti face sa te simti incredibil de prosper.
Cand te mentalizezi ca fiind prosper, iti ridici nivelul de vibratie si rezonezi cu legea prosperitatii. Obtii ceea ce dai. Cand dai de pe un nivel de prosperitate, Universul iti da mai multa prosperitate.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website