Sfaturi utile la Luna plina in Scorpion, 27 aprilie

Uita-te la zonele din viata ta care au nevoie de vindecare, unele dintre ele pot fi fizice dar o mare parte din ele sunt probabil emotionale. Analizeaza modul in care raspunzi la orice situatie sau criza. Reactionezi exagerat? Intri in panica? Daca ai raspuns da, la aceste intrebari atunci este momentul sa observi care sunt motivele ascunse ale durerii tale. Cu cat reactia este mai puternica, nociva, agresiva, cu atat durerea este mai mare.Starile de depresie, frica, nesiguranta, manie, agresivitate, te pun in contact cu cele mai profunde straturi ale fiintei tale acolo unde ai sedimentat aceste sentimente negative, unde ai ingropat trecutul si ai ignorat cine esti si cum poti sa te afirmi cu adevarat

Luna Plina in Scorpion te provoaca sa te pretuiesti mai mult, sa te iubesti mai mult, pentru ca numai  atunci iti poti imbratisa provocarile cu intelepciune… le accepti asa cum vin, te ierti pe tine si ii ierti pe ceilalti, poti sa te detasezi mai usor de regrete si vinovatii care nu iti folosesc. Iubindu-te pe tine poti scapa de aceste sentimente negative si poti ajunge la pace si echilibru.
Luna Plina in Scorpion iti reaminteste ca esti intr-un proces ciclic si continuu de schimbare si ca, trebuie sa elimini ceea ce nu iti foloseste pentru ca sa poti merge mai departe, trebuie sa te eliberezi acum de tot ce iti produce suferinta.

Luna Plina in Scorpion este pretioasa pentru ca iti da ocazia sa rezolvi(sezizand repetitiile, semnele, coincidentele) un tipar de viata, un program sau o karma. Luna Plina in Scorpion te avertizeaza ca karma trebuie abolita sau vindecata, fie ca vrei, fie ca nu.Este ca si cand ai intelege deodata ca nu poti purta un pantof de marire mica pentru ca de fiecare data cand faci acest lucru(lucru ce indica incapatanarea, marginirea, lipsa de perspectiva, incapacitatea de pliere pe o noua solutie, de abordare elastica realitatii) iti va produce suferinta. Acesta este momentul cand iti dai seama ca nu are rost sa mai suferi, si atunci incepi sa faci o curatenie in sufletul si mintea ta, sa iesi din tiparele gresite care te-au condus aici. Acesta este momentul de abolire sau vindecare a karmei, de oprire a unui program distructiv.

Nu te astepta sa te schimbi peste noapte, dar cel putin incearca sa recunosti situatiile si tiparele care se repeta si iti produc suferinta. Fii sincer cu tine, accepta situatiile negative cu intelepciune asa cum vin si lasa-le sa treaca, nu le da amploare. Accepta ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat te-ai obisnuit sa le privesti.Observa care este greseala principala pe care esti tentat tot timpul sa o repeti. Odata ce ai inteles cauzele suferintei interioare incepi sa te vindeci, te eliberezi de tristete, vinovatie, furie, spaima, depresii, ura, gelozie, si ajungi astfel sa-ti recuperezi puterea pe care ai piedut-o prin ganduri si emotii toxice.Astfel, menirea ta se poate debloca si poti realiza dintr-o data care este locul si rolul tau in aceasta viata, ce iti da si ce te lipseste de putere si ce trebuie sa faci sa fii tu insuti si intr-un final poti prelua controlul propriului destin si ajungi sa-ti atingi scopurile mai usor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website