Sfaturi utile-Marte retrograd in Berbec(10 septembrie-14 noiembrie)

Sunt înzestrata cu putere interioară și încredere deplină in divinitate și fiecare moment al vieții mele este un miracol și sunt cu adevărat binecuvântata.

Sunt întotdeauna înconjurata de iubire infinită și înțelepciune.

Atitudinea mea pozitivă îmi permite să fac față oricăror provocări și dificultăți pe măsură ce apar și o fac cu demnitate, respect si credinta.

Renunț la egoism, gelozie, mânie, teamă și ego și mă bucur de puritatea spritului divin din mine.

Ii iert pe cei care m-au rănit și mă iert pentru că am permis altora cu buna stiinta sa imi faca rau. Astăzi m-am eliberat. 

Dragii mei, Marte retrograd in Berbec(10 septembrie 2020-14 noiembrie 2020) are darul de a releva adevarul netrunchiat, dar si de a ne ajuta sa il acceptam cu curaj. Aceasta perioada poate fi un moment de revelatie in ceea ce priveste participarea noastra la viata si scopul pe care il avem de atins in aceasta existenta. Este ca atunci cand ne privim in oglinda nevoiti sa recunoastem cine suntem de fapt. Si daca nu ne place ce vedem, sa trecem fara ezitare la transformarea noastra. In aceasta acceptare sta de fapt puterea de a prelua controlul propriului destin, de a nu mai lasa viata sa treaca pe langa noi si de a nu ne mai plange inutil pentru tot ceea ce ni se intampla.

Ai un scop în această viață și scopul tău este să fii cine esti tu cu adevarat. Marte retrograd in Berbec te provoaca sa iesi din teama, fixitate, amorteala, neincredere, sa iti asumi toate deciziile pe care le-ai luat, toate actiunile pe care le-ai initiat in trecut si sa ai curajul sa te rupi de tot ceea ce nu rezoneaza cu binele tau cel mai inalt.Este posibil ca pentru unii dintre noi( mai ales pentru cei timizi, ezitanti, inerti, dependenti) provocarea de a fii curajosi sa vina prin crearea unor situatii care sa ne puna in competitie, in conflict. Nu le luati prea in serios si nu accentuati provocarile, pentru ca in aceasta perioada nu aveti castig de cauza si orice conflict se poate amplifica. Tot ceea ce se intampla in aceasta perioada va obliga sa schimbati ceva in propriul comportament.

De fiecare dată când dai vina pe altcineva pentru că te-a făcut să te simți supărat, trist, singur, nedreptatit sau ai permis barfelor să-ți distrugă stima de sine și încrederea nu numai că le dai din  puterea ta, ci îi faci și mai puternici.

Marte retrograd in Berbec(10 septembrie-14 noiembrie) te provoaca sa fii puternic si sa spui Nu  persoanelor sau situatiilor care încearcă să-ți fure puterea interioară, sa te transforme in ceea ce nu vrei sa fii.

Refuza să stai suparat, refuza să te simți rănit de orice au spus ceilalti,  în schimb dați seama,  ca, ei sunt cei răniți și nesiguri și singurul mod în care știu să se simtă bine cu ei înșiși este să  facă pe altcineva să se simtă rău.

Nu permite negativitatea altora să devină o parte din cine esti cu adevarat. Aminteste-ti ca esti o fiinta divina  si ceea ce ai tu si ceea ce esti tu nu iti poate lua nimeni.

Oricare ar fi dificultatea ta  știi că ești suficient de puternic pentru a-i face față, esti inzestrat cu putere divina pentru a depasi orice obstacol.  Daca trebuie sa treci prinr-o suferinta  aminteste-ti că este doar un test. Este o întâmplare care iti reamintește cât de puternic esti, și că este o experiență concepută să te facă mai puternic, astfel încât să fii mai capabil să faci față provocărilor viitoare. Atunci când abordezi problemele cu mintea lucida, pozitiva si inteleapta,  poti depasi mai usor dificultatile, problemele, nu mai sunt probleme si ele  devin oportunități de crestere si evolutie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website