Sfaturi utile pe Luna noua in Varsator, 11 februarie 2021

Este un moment favorabil pentru a va stabili intentiile pentru ceea ce doriti sa se manifeste in viata voastra, dar orice activitate sau orice inceput ar trebui sa se faca dupa 21 februarie cand Mercur isi reia mersul direct, asta daca nu sunt urgente. De asemenea, puteți pune la îndoială vechile obiceiuri, comportamente și credințe în timp ce căutați modalități noi și inventive de a progresa.

Este momentul perfect  pentru a face acele lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum, numai indraznind dincolo de tiparele in care ati trait pana acum puteti sa traiti viata pe care ati visat-o, dar inainte de a initia anumite schimbari, trebuie sa aveti mai intai increderea, ca, puteti realiza tot ceea ce v-ati propus. Este vorba de eliberarea de fantomele trecutului, astfel incat sa puteti vedea mai bine darurile viitorului vostru. Îmbrăcați ținute extravagante pe care nu le-ați luat în considerare până acum, creați un nou fel de mâncare  sau bucurați-vă de alte activități care vă plac, schimbati-va modul de viata si modul in care priviti o experienta dificila.

Luna noua in Varsator poate aduce schimbari neasteptate, uneori bulversante in motivatiile interioare , se poate întâmpla ceva brusc sau neașteptat la care trebuie să va adaptati, poate să se întâmple ceva care să afecteze un grup mare de oameni sau să existe o creștere a revoltei , dar poate sa fie si ceva pozitiv, sa aveti o sclipire de geniu sau să primiti soluţia la proiectele începute mai demult sau chiar să vină o idee nouă total diferită faţă de tot ceea ce ştiati, o sclipire de intuitie sau o constientizare puternica. Este posibil sa va schimbati radical modul de a percepe o situatie, o persoana Aveti parte de o iluminare bruscă și  o descoperire (prin șocuri și perturbații), sau prin constientizare.

Este momentul perfect pentru a va pune in evidenta creativitatea  si inventivitatea. Aceste sclipiri de perspectivă creativă vă pot ajuta să găsiți noi modalități de a rezolva problemele care au existat de ceva vreme.

In ceea ce privesc relatiile conjugale si parteneriatele este posibil să începeți să regândiți orice parteneriate sau parteneriate potențiale pe care le-ați format în trecut. Este un moment benefic pentru  a reflecta asupra a ceea ce ai nevoie și vrei în relațiile tale, indiferent dacă ai un partener sau ești singur. Dacă ești singur este un moment bun pentru a te pregăti pentru ceea ce vrei. Dacă ai nevoie să  te vindeci de  o  relatie anterioara sau să reflectezi asupra tiparelor care te-ar fi putut împiedica sa ai ceea ce iti doresti, acum este un moment bun pentru a face asta si a schimba tiparele mentale si atitudinale, gresite.

Dacă te afli într-o relație, despărțirile sunt posibile, dar nu ar trebui sa iei decizia de separare pe luna noua si pe Mercur retrograd pana in 21 februarie, ar trebui să evaluezi unde se îndreaptă relația și dacă aceasta decizie este ceva care este cu adevărat potrivita pentru tine în acest moment. Dacă tu  și partenerul tau ați avut probleme sau neplăceri, este un moment bun pentru a rezolva lucrurile împreună și pentru a vedea dacă este ceva prin care puteți trece amândoi.

Este posibil sa existe  tensiune și frustrare din cauza schimbărilor bruște și neasteptate. Luna noua in Varsator poate aduce schimbari pe care nu le doriți. De asemenea, este mai dificil să efectuați tipul de schimbări dorite. Libertățile și drepturile  personale pot fi restricționate. Dar dacă rămaneti deschisi la minte, si dati dovada de rabdare si flexibilitate provocările pot fi transformate în oportunități de a  scăpa de lucrurile negative și perimate din viața voastra. Nu forțați schimbarea dorită, ci adaptați-vă la condițiile în schimbare. O abordare inteleapta, metodică, pas cu pas este cea mai bună solutie pentru a depasi o criza sau un blocaj.

O lună nouă este despre a crea! Desigur, uneori trebuie să renuntati la obiceiuri, oameni și situații care nu se mai potrivesc binelui vostru cel mai înalt. Cu toate acestea, a decide să renunți la orice îți pasă cu adevărat  pe o lună nouă este o risipă de energie. Ceea ce puteți face în schimb este să găsiți o nouă abordare evaluând ceea ce nu funcționează și comparați-l cu ceea ce funcționează!

Pe Luna noua in Varsator creste interesul pentru socializare si pentru noi intalniri Adesea, acești noi veniți ne aduc lecții pe care sufletul nostru le dorește. Nu ratați aceste intalniri sau reintalniri karmice, vedeti, Mercur este retrograd. Daca intalnesti pe cineva diferit sau în afara tiparului tău obișnuit în timpul lunii noi in Varsator  fii deschis și curios. Încearca să afli mai multe depre el. Ar putea fi o reintalnire karmica cu un fost prieten sau partener din care ai putea sa inveti o lectie importanta de viata.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website