Soarele in zodia Sagetator

Dragii mei, Soarele se afla in zodia Sagetator si sta aici pana la Solstitiu de iarna din 22 decembrie. Va doresc celor nascuti in aceasta zodie minunata un sincer ,,La multi ani”!!! Sa fiti fericiti si sanatosi, sa va impliniti visele!!!!

Sagetatorul inseamna scopuri, idealuri, vise, bucurie, inspiratie, calatorie, cunoastere. Cu Soarele in Sagetator puteti fi mai motivati sa va puneti in aplicare idealurile, visele. Va puteti regasi bucuria de a trai. Soarele in Sagetator va readuce la viata, va scoate din rutine si tipare limitate si va provoaca sa visati din nou .Atitudinea in fata vietii poate fi mai optimista, vedeti, Soarele in Sagetator primeste un aspect pozitiv de la Jupiter in Varsator.

Soarele în Sagetator va avertizeaza ca este momentul sa cautati adevarul despre voi si despre altii, cu cat ajungeti sa cunoasteti mai mult, cu atat intelegeti mai multe despre voi si lucrurile care se petrec in viata voastra.
Soarele in Sagetator este un timp favorabil pentru calatorii in plan geografic dar si in plan mental, prin intermediul studiilor, al cartilor, al cursurilor de dezvoltare spirituala.Este un timp favorabil pentru sport sau orice activitati care presupun miscare. Dar nu este vorba despre o excursie relaxantă pe plajă – este vorba despre găsirea a ceva ce este dincolo de voi. Este vorba de experiențe care va extind mințile și inimile și care va provoaca sa realizati că există mult mai mult in această lume decât știati voi.

Soarele in Sagetator va indeamna sa priviti dincolo de limitele voastre si sa realizati marile posibilitati pe care le aveti la dispozitie. O noua viata se revarsa din fiinta proprie, dati-le voie impulsurilor launtrice profunde care va anima sa va ajute sa avansati.

A va informa ar trebui sa devina directiva esentiala, dar, in acelasi timp este posibil sa va risipiti in multe stiri, barfe, zvonuri, informatii care va indeparteaza de la scopul pentru care ati venit in aceasta viata, va aduc confuzii si va pot conduce pe un drum eronat, sau, este posibil sa alergati dupa prea multe lucruri deodata,sau sa va pierdeti interesul pentru ceea ce faceti, vedeti, Soarele in Sagetator se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website