Soarele si Mercur in zodia Fecioara

Dragii mei,  Mercur, planeta comunicarii, a intrat in zodia Fecioara in 20 august si sta aici pana in  5 septembrie. In 22 august  Soarele a intrat in zodia Fecioara.

Soarele si Mercur in Fecioara ne aduc beneficii daca suntem mai practici, eficienti, calculati, daca vedem mai clar ce este important si util pentru noi si incercam sa aducem imbunatatiri in mediul de lucru si in mediul in care traim.

Soarele si Mercur in Fecioara se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur, dar si cu Pluton retrograd in Capricorn, Jupiter retrograd in Capricorn si Saturn retrograd in Capricorn. Acest context astral pozitiv va ofera o oportunitate pentru a rezolva o problema cu care v-ati confruntat in trecut, sau pentru a obtine recompense ca urmare a eforturilor trecute.

Suntem capabili sa privim activitatea profesionala dintr-o perspectiva pozitiva, noua, punand accentul pe ceea ce trebuie corectat, imbunatatit, sporit. Sunt posibile in aceste zile mari realizari de ordin material, sau surprize fericite legate de munca si afaceri.Perioada este una dintre cele mai importante pentru schimbarea locului de munca sau chiar a profesiei ori pentru o reasezare a statutului profesional.Poate fi favorabila unei avansari, mariri salariale sau deciziei de a lucra pe cont propriu.Unii dintre noi pot avea surpriza de a gasi un job foarte bine platit, in valuta, o sansa neasteptata in munca si afaceri, o surpriza de proportii legata de obtinerea unor fonduri externe, sau beneficii restante.

Soarele si Mercur in  Fecioara vorbesc despre acceptarea mai elastica a conditiilor de trai prin gasirea solutiilor rapide si eficiente. Ne invata lectia modestiei, si ne avertizeaza ca succesele noastre din aceasta perioada vor fi conditionate de modul in care vom sti sa ne punem in serviciul celor de langa noi.Ne avertizeaza sa fim mai atenti la detaliile nesemnificative ale vietii, sa dam atentie minusculelor intamplari ale vietii.Mai trebuie sa retinem ca in aceste zile precizia, exigenta, constiinciozitatea sunt foarte importante, neasumarea lor riscand sa ne aduca neplaceri la locul de munca, ratarea unor proiecte. Sarcinile se pot aglomera in aceasta perioada si aceasta ne obliga sa intelegem ca trebuie sa tratam fiecare problema la timp, fara s-o mai amanam dar si fara sa ne grabim.

Putem face mai mult pentru sanatatea noastra, putem afla acum ce tratament ni se potriveste , ce dieta, care sunt alimentele care au rol de medicament si care sunt cele cu grad de toxicitate. Recomandarea este sa cresteti proportia legumelor si fructelor, Fecioara fiind un semn vegetal.

Fecioara este cunoscuta ca fiind perfectionista, cu acest  Mercur in zodia Fecioara, ne putem folosi energia pentru a depista de ce anumite lucruri nu merg in viata noastra si ce trebuie sa imbunatatim in munca, in modul de viata si alimentatie.
Este o perioada favorabila in care puteti primi foarte multe propuneri neasteptate in munca si afaceri. Toate aceste evenimente neasteptate va pot aduce venituri consistente, pe langa veniturile permanente.
Contextul astral va provoaca sa faceti niste schimbari in munca voastra privind felul in care va organizati activitatea, proiectele, planurile. Este bine sa fiti un pic mai deschisi la nou si sa implementati metode sau tehnologii noi.
Este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Este un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca, imbunatatirea conditiilor de munca si viata. Puteti gasi solutii eficiente la problemele cu care va confruntati.

Saturn retrograd in Capricorn se conecteaza pozitiv atat cu Soarele cat si cu Mercur. Aceste aspecte pozitive va ajuta sa acceptati critici si sfaturi constructive, sa recunoasteti zonele care necesita imbunatatiri si sa luati decizii in acest sens.

Este o perioada favorabila in care trebuie sa observati ce noutati sau imbunatatiri puteti aduce in munca si viata voastra , astfel incat sa aduceti un plus de valoare. Este posibil sa aveti tot felul de idei si viziuni noi despre viata, alimentatie, munca voastra, profesia, societatea si mediul in care actionati si astea vor lucra in timp, si vor aduce o crestere a nivelului de trai si o imbunatatire a starii de sanatate.

Zodiile cele mai favorizate sunt: Fecioara, Scorpion, Taur, Capricorn, Rac, dar si cei care aveti o aglomerare de planete in aceste zodii, Luna si Ascendentul.

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website