Tranzitul lui Marte in Gemeni, 4 martie-23 aprilie

Dragii mei, in perioada, 4 martie-23 aprilie , planeta Marte traverseaza zodia Gemeni. Creste tendinta catre comunicativitate, adaptabilitate, curiozitate. Este o perioada favorabila sa va remodelati relatia cu mediul, sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi la intamplarile vietii.

Ca semn aerian, Gemenii sunt intelectuali și orientați spre gândire. Gemenii încurajează gândirea și ideile creative și, atunci când Marte dansează prin acest semn, este timpul să punem acele idei în acțiune. Veti avea parte, de asemenea, de idei creatoare, inedite, daca va descatusati curiozitatea si va lasati mintea sa hoinareasca in alte directii, vedeti, Marte se conecteaza pozitiv cu planetele din Varsator, Jupiter si Saturn. Este pur si simplu o chestiune de perceptie a unei provocari sau a unui proiect dintr-o perspectiva diferita si de a urma apoi un traseu in directia unor solutii inovatoare.

Dacă Marte dorește să se întâmple ceva, acest lucru se întâmplă. Pe de altă parte, Gemenii sunt un semn foarte complex și, în orice moment, s-ar putea concentra pe patru din cinci gânduri diferite, deci,  acest lucru înseamnă că s-ar putea să vă simțiți atrași în câteva direcții în timpul lui Marte în Gemeni.

Gemenii sunt, de asemenea, un semn distras care poate pierde cu ușurință concentrarea – s-ar putea să vă regăsiți în mijlocul unui proiect cu un impuls brusc de a trece la altceva. Fără direcție și disciplină, acesta este un tranzit care se poate simți destul de haotic si ar putea sa va conduca la esecuri.

Marte in Gemeni formeaza un aspect favorabil cu  Jupiter in Varsator ceea ce imprima gandirii voastre mai mult dinamism. Puteti realiza intr-o zi foarte multe probleme, puterea voastra izvoreste din capacitatea de a veni cu idei noi si de a gandi nerestrictionat, dar acest Marte in Gemeni formeaza o cuadratura cu Neptun in Pesti, dar si cu Mercur care intra si el in zodia Pesti, pericolul implicit  consta in aceea ca va puteti asuma mai multe sarcini, asigurati-va ca va puteti indeplini promisiunile, in caz contrar, tranzitul norocos si-ar putea pierde aceasta calitate. De asemenea, in aceste zile  unii dintre voi sunteti tentati sa apelati la minciuni sau ascunderea adevarului pentru a obtine interes, atentie, clementa, de aceea va recomand sa verificati toate informatiile pe care le aflati.

Puteti fi mai energici, categorici, certareti sau critici,(vedeti, Marte se conecteaza negativ cu Mercur care intra in Pesti) dar aceste tensiuni si critici pot fi uneori constructive,(vedeti, Marte formeaza si un trigon cu Saturn in Varsator) va provoaca si va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate, sa luati decizii clare in conditii de criza, alteori distructive,  acum pot iesi la iveala nemultumiri neexprimate, care pot degenera in conflicte, de aceea, se recomanda sa nu va consumati energia in barfe, in conflicte inutile,   asupra carora nu aveti nici un control. Trebuie sa va inarmati cu calm si rabdare, impulsivitatea, teribilismul, riscul, nervozitatea, va pot costa foarte mult, acum.

Dragii mei, cuadratura dintre Neptun in Pesti si Marte in Gemeni poate semnala fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzioniste, de aceea ar trebui sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba. Fiti de asemenea, prudenti in judecarea oamenilor doar dupa aparente, mai ales daca este vorba de un potential partener de afaceri sau partener de cuplu.De asemenea, se recomanda prudenta la drum si atunci cand semnati acte, inscrisuri, contracte.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website