Tranzitul lui Saturn in Varsator in careu cu Uranus in Taur

Dragii mei, astazi, 17 februarie 2021, se formeaza careul perfect intre Saturn in Varsator si Uranus in Taur. Acest aspect astral deosebit de important a inceput inca din februarie 2020 si este activ in perioadele: 10 februarie 2020-1 iunie 2020; 18 decembrie 2020-10 septembrie 2021; 8 octombrie 2021-25 februarie 2022

Saturn si Uranus formeaza careul perfect de 3 ori in anul 2021, iar zilele: 17 februarie 2021, 14 iunie 2021 si 24 decembrie 2021, vor avea o importanta majora in anul 2021, pentru ca energiile acestui aspect se vor resimti foarte puternic.Acest lucru inseamna ca vechile structuri se vor sfarma si in preajma  acestor date vor fi construite noi fundatii.

Saturn in Varsator va forma  primul patrat perfect cu Uranus in Taur in 17 februarie 2021. In jurul acestei date tensiunea nervoasa va ajunge la apogeu. De ce? Pentru ca oamenii vor fi concentrati pe atingerea de noi obiective dar nu sunt dispusi sa isi schimbe tactica si actioneaza cu vechile tipare.

In 14 iunie 2021, va avea loc al doilea patrat dintre Saturn in Varsator si Uranus in Taur. In jurul acestei date omenirea va mai oscila intre dorinta de a progresa si teama de a renunta la anumite obiceiuri si metode invechite, rudimentare, dar se va vedea o evolutie fata de 14 februarie 2021.

In 24 decembrie 2021, va avea loc ultimul patrat dintre Saturn in Varsator si Uranus in Taur. Abia catre sfarsitul anului omul  va simti nevoia să renunte la anumite lucruri din trecut pentru a atinge un obiectiv specific care il motivează.

Ce se poate intampla?

In aceste zile dorinta  de libertate personala si experiente noi vor fi intense si urgente si te poti razvrati impotriva oricaror limitari impuse chiar si asupra responsabilitatilor  pe care le ai zi de zi.In dorinta nevoii de schimbare te poti lovi  de obstacole, amanari. Cu siguranta poti lua masuri pentru a iesi dintr-un mediu restrictiv, daca doresti acest lucru, dar obstacolele si blocajele de care te lovesti pot provoca frustrari.Pot aparea situatii care te determina sa te eliberezi de tot ceea ce nu iti foloseste, dar pot aparea si o serie de cerinte si responsabilitati pe care trebuie sa le indeplinesti inainte de a dori sa fii un om liber si independent, sau exista posibilitatea sa te afli intr-un context de viata care iti ofera libertate si independenta in anumite limite.Circumstantele te pot forta sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva diferita, iar acest lucru poate aduce claritate. S-ar putea sa te temi totusi de ceea ce nu poti controla si  sa negi orice se afla in afara limitelor tale cunoscute, desi elemente necunoscute tind sa apara acum in ciuda eforturilor contrare, deci se da o lupta intre nou si vechi.

Inconsecventa este adesea o caracteristica a acestui aspect astral, care poate provoca o serie de confuzii si blocaje si progresul in anumite domenii sa fie neregulat.S-ar putea sa simti ca te lupti cu morile de vant, deoarece esti predispus la schimbari bruste de directie, care pot provoca bulversare si ingrijorare, mai ales daca te conformezi in continuare unui model traditional, perimat. Cu cat esti mai rigid, cu atat vei deveni mai confuz.Iti poti atinge obiectivele daca esti receptiv la nou, la ceea ce vine spre tine , realizarea obiectivelor implica insa, responsabilitati mai mari decat de obicei.Este posibil sa te confrunti cu responsabilitati si obligatii care iti limiteaza aria de miscare, independenta, dar trebuie sa faci o selectie a responsabilitatilor tale, unele nu mai servesc unui scop constructiv si ar trebui sa le lasi in urma.

De fapt, principala dificultate cu care te confrunti in aceste perioade este aparitia tensiunilor interioare pe care le-ai ignorat in trecutul recent si poti simti ca vei exploda daca nu iti schimbi atitudinea, pentru a usura o parte din presiune.Din pacate esti mult mai nesabuit si mai nerabdator, si poti actiona fara responsabilitate.Este posibil sa trebuiasca sa te adaptezi unor circumstante care se formeaza in viata ta si oricat de greu ti-ar fi sa incetinezi ritmul si sa actionezi in mod responsabil, acesta este cel mai bun mod de a merge mai departe.Trebuie sa dai dovada de rabdare, sa accepti ceea ce nu poti schimba, sau sa accepti schimbarile care vor veni independent de vointa ta.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website