Tranzitul lui Saturn in Varsator, 22 martie 2020-martie 2023

Dragii mei, Saturn intră în Vărsător în 22 martie 2020 dar revine în Capricorn în 2 iulie 2020. Intră definitiv în Vărsător în 17 decembrie 2020 si ramane aici pana in 2023.

Saturn reprezintă greutățile noastre și lecțiile pe care le avem de  învatat în această viață. De asemenea, poate indica lucruri de care ne temem sau ne facem griji.

Vărsătorul este revoluționarul zodiacului – este cunoscut pentru trăsăturile sale prietenoase, sociale, umanitare – așa că vibrația va trece de la „hai să ne concentrăm pe aceste probleme”, la „hai sa punem in aplicare masuri menite sa apere drepturile si libertatile tuturor cetatenilor, in acest sens in urmatorii 3 ani vor avea loc schimbari globale, se vor institui noi legi si tratate internationale,  menite sa apere viata si drepturile oamenilor din intreaga lume, iar cine nu se va adapta la noile schimbari va avea parte de blocaje, constrangeri, esecuri.

Vărsătorul este semnul colectivului, iar Saturn este planeta angajamentului, astfel că această combinație se poate manifesta ca angajamente față de o comunitate, un grup, un popor,  pentru binele cel mai inalt. In acest sens se pot institui masuri care limiteaza libertatea  si drepturile cetatenilor, tocmai pentru a proteja viata acestora de eventualele pericole .De asemenea, liderii politici care nu respecta drepturile oamenilor simpli vor fi destituiti din functii in aceasta perioada, vor ajunge la putere oameni care apara si lupta in interesele celorlalti, dar schimbarea nu va fi usoara.

Există o schimbare semnificativă a energiei pe măsură ce Saturn se mută de la Capricorn, la Vărsător – probabil cea mai mare din  acest an! Timpul lui Saturn în Vărsător  ne va oferi multe perspective și modalități noi pentru a face schimbările care trebuie implementate, dar aceste schimbari pot veni cu foarte multe restrictii, obstacole si amanari.

De îndată ce Saturn  intra Vărsător pe 22 martie, se va conecta negativ  cu Uranus în Taur până in  luna mai. Asta înseamnă că probabil vom simți mai puțina stabilitate pe măsură ce apar noi politici, legi, ordonante de guvern, iar libertatea si independenta noastra continuă să se strângă sau să isi  modifice forma, suntem obligati sa ne adaptam unor contexte de viata pe care pana acum nu le banuiam. Totuși, justiția socială și eforturile umanitare vor face pași mari in timpul lui Saturn în Vărsător.

Multe companii vor opta pentru munca la domiciliu sau activitatea pe internet, dar putem constata in perioada urmatoare ca transmiterea informatiilor este critica dar si limitata. Dar ne putem aștepta ca societatea și investitorii să facă eforturi pentru avansări tehnologice, inclusiv descoperiri în domeniul internetului,  in stiinta si in sanatate. Se lucreaza intens pentru descoperirea unui medicament sau vaccin impotriva acestei pandemii, dar exista limitari pentru punerea lui in aplicare, este posibil totusi ca din septembrie , octombrie, sa se gaseasca solutii in acest sens.

Cu Saturn în Vărsător, este posibil să fim nevoiți să abordăm problemele care ne-au împiedicat să ne exprimăm unicitatea, originalitatea, inventivitatea. În timp ce Saturn este în Vărsător, putem fi provocați să ne confruntăm cu idei vechi, norme sociale și legi care nu ne sunt utile  si la care ar trebui sa renuntam sau poate suntem obligati.

Saturn în Vărsător este preocupat de a construi structuri stabile, organizaţii, legi, care să-i ajute pe oameni să trăiască mai bine, care să le apere drepturile şi interesele.

Saturn în Vărsător militează pentru dreptul la viaţă şi libertate al tuturor oamenilor, este preocupat de modul în care trăiesc oamenii simpli de pretutindeni, el poate lupta chiar împotriva unui sistem antinaţional, militează pentru democraţie şi egalitate între oameni. Vrea să servească umanitatea, prin faptul, că luptă împotriva unor regimuri antisociale, în care oamenii se simt exploataţi şi reduşi la tăcere.

Saturn în Vărsător vrea să construiască sau să reconstruiască o societate pe alte valori de egalitate între oameni, în care oamenii să fie fericiţi, drepturile lor să le fie respectate, să se afle în deplină siguranţă.

Saturn vă poate ajuta în atingerea scopurilor, dacă daţi dovadă de capacitate de rezistenţă la stres, concentrare mentală, creativitate, genialitate, răbdare, perseverenţă. El favorizează persoanele care lucrează în ştiinţă, tehnică de vârf, arhitectură, matematică. Prost aspectat , Saturn în Vărsător poate aduce boli ale sângelui şi sistemului nervos.

Saturn în Vărsător îi avantajează pe nativii care s-au născut în zodiile: Balanţă, Gemeni, Săgetător, Berbec, cei care aveţi Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în aceste zodii. Puteţi da dovadă de mare concentrare mentală şi capacitate de rezistenţă la stres, care vă ajută să vă puneţi în aplicare ideile pentru binele vostru şi al celor din jurul vostru.

Nativii din zodiile: Vărsător, Leu, Taur, Scorpion, sunt supuşi unor probe, de acest Saturn în Vărsător. Puteţi experimenta acum, probleme în relaţiile cu prietenii care se pot transforma în duşmani sau chiar voi, puteţi deveni duşmani, pentru prietenii voştri. De asemenea, problemele pot apărea atunci când vă aşteptaţi cel mai puţin.

Trebuie să fiţi atenţi la sănătate se pot reactiva acum, boli mai vechi, legate sânge, nervi, coloană vertebrală.

Libertatea voastră poate să fie limitată acum, datorită unor experienţe care apar într-un mod neprevăzut.

Este posibil, să vă adaptaţi mai greu, în cadrul unei comunitati, grupuri, organizaţii, partide politice şi să creaţi probleme mai ales dacă nu renunţaţi la ideile fixe, demagogie, anarhie.

Saturn retrogradează în zodia Vărsător în perioada 11 mai 2020-2 iulie 2020

În această perioadă, este posibil, ca relaţiile cu ceilalţi să se deruleze cu obstacole, proiectele să intre într-o fază de lentoare, chiar stagnare, unele dintre ele, ar putea să cadă acum.

Relaţiile cu prietenii şi societatea este supusă unor mari probe. Ideile voastre se pot dovedi demagogice, puteţi da dovada de dogmatism intelectual, în acest sens, este imposibil să existe înţelegere faţă de semeni, puteţi avea un comportament antisocial.

În perioada de retrogradare a lui Saturn în Vărsător, ar trebui să renunţaţi la ideile fixe, încăpăţânare, demagogie.

În perioada 19 decembrie-31 decembrie, Jupiter formează o conjuncţie cu Saturn în Vărsător. Aceste planete se află în orb perfect în 21 decembrie.

Conjuncţia Saturn-Jupiter în Vărsător militează pentru reconstruirea societăţii pe alte principii şi valori care vin în sprijinul oamenilor simpli. Această conjuncţie, anunţă schimbări, care vor avea consecinţe pe o perioadă de 20 de ani.

Saturn  în  Vărsător  formează  o cuadratură  cu  Uranus în  Taur în  perioadele,  22 martie-30 mai;  17 decembrie-30 decembrie.

Acest aspect, avertizează omenirea, că schimbările nu se vor produce foarte uşor, pot exista probleme, restricţii, amânări, în dorinţa nevoii de schimbare. Aceste probleme şi necazuri pot apărea atunci când vă aşteptaţi cel mai puţin. De asemenea, este posibil, să trebuiască, să vă adaptaţi la contexte de viaţă care nu vă convin.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website